Acum că am dormit, m-am trezit și am băut și 3 cafele am apucat să diger puțin informațiile de aseară, doar că în loc să aibă mai multă logică, unele au mult mai puțină.

O să le înșir semi-schematic, în cazul în care nici voi nu sunteți foarte băgați în priză.

RISE Project au fost cei care au dat drumul știrii referitoare la “actorii” ce încercau să afle lucruri compromițătoare despre Koveși, articolul fiind postat pe 5 Martie 2016. În articolul acestora se regăsesc niște date despre întâmplare cât și un PDF embed unde găsim două pagini ce alcătuiesc mandatul de arestare preventivă. RISE aveau deja un PDF cu mandatul de arestare preventivă, la două zile de la decizie. Presupunem că RISE aveau o sursă în interior, deși dacă ai o sursă în interiorul Ministerului Justiției – statul în care te afli are o mare problemă*.

rise 5.PNG

Totul bine și frumos, problema apare în momentul în care DIICOT a eliberat un comunicat de presă pe 6 Martie 2016 legat de evenimentul relatat de RISE cu o zi mai devreme. Adică RISE sunt mai rapizi decât DIICOT-ul care totuși se grăbește să elibereze comunicate de presă legate de ce pedofili au mai arestat ZILNIC.

diicot 06 mar.PNG

Problema reală pe care o văd eu o găsim puțin mai acătări, pe Portalul Instanțelor de Judecată din România. Hai să căutăm pe numitul “David Geclowicz” pe portal.

david.PNG

Interesant, poate nu s-a indexat bine sau ceva, cine știe, Internetul în România merge super prost și se poate întâmpla orice.

map head.PNG

Hai mai bine să căutăm ce a zis judecătorul de drepturi și libertăți de la Secția I Penal al Tribunalului București, conform headerului documentului postat de RISE. Deci căutăm tot ce s-o întâmplat pe 3 Martie la Tribunalul București, Secția I Penală.

lista sedinte 03 mar

Ah, super bine.

sedinte nema

…? Înainte să săriți cu gura, puteți singurei să intrați acolo și să dați click pe fiecare complet sau link de pe pagină, o să vă loviți de același lucru.

Deci RISE Project e mai rapid decât doamnele care fac data-entry la Tribunalul București și e destul de plin de resurse încât a făcut rost și de un PDF cu treaba asta. PDF care în afară de site-ul lor, e de negăsit. Exact la fel ca David Geclowicz pe Portalul Instanțelor.

Al dracu’ Houdini.

 

*Dacă RISE chiar are o sursă în TB atunci foarte bine, secretul sursei trebuie să existe. Subliniez doar faptul că (pare că) documentul a fost scăpat afară undeva între momentul în care a fost printat și momentul când a ajuns pe un birou.