Urmăresc cu atenţie şi îngrijorare un nou text care a fost publicat de un scriitor şi ulterior republicat de diverse pagini web care prezintă dovezi incontestabile ce atestă că ELSA este o agenţie secretă de spionaj ce se întinde pe solul european, şi ceva ceva ceva neo-marxism.

În primul rând probabil nu o să fiu coerent, nu am fizic disponibil lăţimea de bandă să dau din degete îndeajuns de repede încât să spun tot ce am de spus aşa că unele lucruri o să fie încurcate probabil.

Ce este ELSA

ELSA – abrevierea pentru European Law Students’ Association este o organizaţie studenţească care aduce în primul rând un plus cunoştinţelor în materia dreptului dar şi un plus al vieţii de student – din multiple motive. Foarte foarte foaaaarte pe scurt, pentru că puteţi citi şi singuri pe site-ul ELSA România, ELSA îţi oferă ţie student la drept posibilitatea să faci practică la instituţii importante, avocaţi, şi alţi profesionişti, dar şi în afară la instituţii prestigioase precum ONU şi alţii. Pe lângă asta organizează diverse seminarii şi conferinţe cu speakeri de renume din domeniul dreptului, cât şi evenimente sociale pentru că e nevoie şi de ele. Work hard, party harder.

 

[poză cu agent secret]

Aici eram într-o operaţiune secretă alături de colegi din echipa secretă din agenţia secretă ELSA Constanţa, infiltraţi în Universitatea Ovidius, lângă Aula Magna. (Aulă denumită după Magna Carta New World Order, cartea noastră sacră, cum au ăia de la Skull&Bones.)

ELSA a fost cea mai tare parte din viaţa de student la drept, ba chiar a fost printre singurele motive pentru care am stat atât de mult acolo, când interesul meu pentru drept se eroda din ce în ce mai tare.

De ce face Codin spume la gură

Pentru că lumea este absolut uimitor şi enervant de proastă, sau rău intenţionată, dar după cum umblă vorba “Nu atribui niciodată răutăţii ce poţi atribui prostiei” (nouă agenţilor secreţi ne place să cităm lucruri, ziceau la training că dă valoare vorbelor, vezi domnu’ Măgureanu? Matale credeai că dormeam la cursul de jucat pe degete, ha.).

Ei, pe lângă certitudini de genul ăsta, ziceam mai sus că a apărut un text scris de un scriitor, pentru că jurnaliştii scriu articole iară în cazul acesta nu vorbim nici despre jurnalism nici despre articole.

O mică menţiune înainte să începem analiza pe text: Fară discriminare, oricine pretinde că este jurnalist şi nu îşi semnează articolele este un nimic cu picioare, fricos şi fără capacitate de asumare, fără urmă de vertebre în spate şi care este posibil să facă gargară cu rahat în cadă, pentru că nu poate să fie altceva în viaţă decât preşul altora.

Ca la grădiniţă, zic

Nu vă aşteptaţi să găsiţi surse, pentru că nu există, tot ce o să citiţi citat mai jos sunt regurgitări de sucuri gastrice care servesc drept materie cenuşie pentru oricine a scris tâmpenia asta de proporţii epice ce rivalizează cu The Room atât la scenariu cât şi la logică în gândire.

Ca să scutesc cititorii şi pe mine, voi folosi [CITATION NEEDED] pentru fiecare afirmaţie care are nevoie de sursă, evident tot articolul are nevoie de surse, dar nu există, cu toate astea legea copyrightului zice că ar trebui să comentez textul ca să îl pot copia în totalitate, aşa că fix asta voi face. Fuck you.

In 4 mai 1981 se forma ELSA, o organizatie infiintata de cinci studenti la drept din Ungaria, Polonia, Germania de est, Austria si Germania de vest cu scop de cooperare impotriva regulilor Cortinei de Fier ce separa occidentul capitalist de partea est-europeana, comunista. ELSA isi propune ca intre studentii ambelor parti sa existe forme de cooperare, schimburi educationale si culturale, programe de lucru comune.

 • “împotriva regulilor Cortinei de Fier”, de fapt e în ciuda acesteia, cinci studenţi voiau să socializeze şi să facă lucruri în ciuda cortinei de fier, nu ştiu de unde au scos-o, ah, ba da, din cei trei neuroni care se zbat. [CITATION NEEDED]

Organizatia (“The European Law Students Association”) se dezvolta si ajunge rapid la 17 membri, apoi 50 etc. Apar primele semne ca ar fi fost infiintata sub obladuirea servicilor secrete din est si vest in mediul studentesc. Cativa agenti sub acoperire ai structurilor de informatii din Marea Britanie si Franta penetreaza reteaua si ofera date secrete catre puterile occidentale. La o prima vedere pare ca e vorba de o societate studenteasca de care se intereseaza la maxim serviciile AVH (Ungaria), SB (Służba Bezpieczeństwa – Polonia), HNaA (Austria), BND (Germania Federala), dar si in faza incipienta KGB (URSS), viitorul FSB (Rusia). Ideea de bază a celor patru servicii secrete initiatoare a fost aceea de a obține informații din zone greu de stăpânit și de valorificat în favoarea guvernelor lor sau doar pentru știința lor (vezi cazul Austriei care prin HNaA își spiona proprii miniștrii pentru a-i șantaja!) – pătura studențească devenea foarte expresivă în Vest și avangardistă în Est.

 • “primele semne că ar fi fost înfiinţată sub oblăduirea serviciilor secrete” – care şi unde sunt semnele acestea? [CITATION NEEDED]
 • CÂŢIVA AGENŢI SUB ACOPERIRE PENETREAZĂ REŢEAUA? DATE SECRETE? Singurele date secrete pe care le avem sunt baza de date a membrilor şi posibil decizia că vrem să aplicăm sau nu pentru organizarea de întâlniri naţionale, ce căcat credeţi că facem acolo. [CITATION NEEDED]
 • “De care se interesează la maxim serviciile AVH…etc.”… vă rog priviţi, asta e o chestie scrisă de cineva într-un context care se doreşte a fi serios. “se interesează la maxim” este practic la doi paşi de “bossule crede-mă am un pont bombă”.[CITATION NEEDED]

Cumva aici schimbă foaia în mers, şi de la studenţii care au pornit totul se ajunge la cum serviciile secrete au pus bazele ELSA pentru a “obţine informaţii din zone greu de stăpânit şi valorificat”, poftim? Primim exemplu Austria care îşi folosea un serviciu secret să spioneze proprii miniştrii, care e un fel de apel la autoritate şi red herring în acelaşi timp (good job, double bingo on the fallacy chart), nu e relevant pentru ce discutăm noi aici şi doar ne aruncă de pe potecă.

De altfel, conform informatiilor britanicilor, cei cinci studenti care au fondat organizartia erau toti racolati de serviciile din tarile lor, presupunerea fiind ca ELSA este de fapt o constructie a serviciilor secrete care doresc formarea unor studenti la drept, intr-un mediu paneuropean, viitoare cadre pozitionate in companii, magistratura, politicieni, pioni principali in parghii de putere. E-adevarat, daca ar fi sa alegi un domeniu studentesc care sa fie sub supraveghgerea stricta si racolarea serviciilor secrete acesta ar fi dreptul, avand cel mai mare potential. Asa ca ELSA se dezvolta ca o societate la vedere, dar cu regulament ocult, avand deseori statut de societate secreta europeana, asemanatoare Skuls & Bones din SUA, sau Aspen Institute, la alt nivel.

 • de unde au apărut aceşti britanici? [CITATION NEEDED]
 • organizaţia* – futuvă-n gură de incapabili, măcar scrieţi corect dacă denigraţi pe moca
 • “presupunerea fiind că ELSA este …o construcţie a serviciilor secrete” – presupunerea cui? Pe lângă cea a scriitorului, desigur. [CITATION NEEDED]
 • “regulament ocult” – regulamentul ELSA Romania, şi în principiu ELSA * poate fi găsit şi citit online de oricine are îndeajuns de multe circumvoluţiuni încât să ajungă pe site-ul respectivului grup ELSA. Vă asigur că nu este deloc ocult, dar este foarte cizelat şi discutat foarte aprins la fiecare ICN. [CITATION NEEDED]
 • “societate secretă europeană asemănătoare Skuls & Bones din SUA” – în primul rând Skulls – futuvă-n gură de incapabili, în al doilea rând cum morţii mamii voastre poate să fie o organizaţie secretă europeană o organizaţie care are întâlniri aproape publice, la care au participat în trecut şi în prezent multiple personalităţi, la care practic oricine ar putea primi acces dacă Biroul Local al grupului respectiv o permite, care organizează evenimente publice la diferite scări de amploare, cu website public, decizii inregistrate la instanţă, regulament public. **[CITATION NEEDED][CITATION NEEDED]*[CITATION NEEDED][CITATION NEEDED]**

In 1985, ELSA se muta intr-o locatie stabila in Austria, la Viena, in centrul spionajului mondial recunoscut (acolo unde toti agentii tarilor europene fac schimb de informatii, acel intelligence trading), iar numarul total al membrilor trece de cateva sute, apar filiale mari in Germania, Polonia, Ungaria, Cehoslovacia, Franta, Italia, Anglia si la scara mai mica in Spania, Portugalia si Tarile de Jos. In 1986 si 1987 apar date despre ELSA in rapoartele MI6, despre care se spune concluziv: “Sunt centre de recrutare”.

 • Care rapoarte? [CITATION NEEDED] [CITATION NEEDED]

Dupa 1989 se face filiala ELSA Romania. In 1990 se depun cererile de aderare, iar in 1993 Romania devine membru cu statut deplin al organizatiei. ELSA Romania (“Asociaţia Europeană a Studenţilor la Drept”) se afla sub atenta supraveghere a SRI cu Virgil Magureanu. In raportul SRI din 1993 apare pentru prima oara o succinta informare despre mediul studentesc intern si international si pericolul ca acesta sa fie penetrat de “forte oculte, cu interese opuse celor ale Romaniei, care doresc sa racoleze studentii, oferindu-le oportunitati de munca in tarile occidentale, cu salarii tentante.” In 1994 se dezvoltat tema, vorbindu-se despre studentii facultatilor de drept, dar concluzionandu-se: “Serviciul Roman de Informatii a luat toate masurile ca mediul studentesc, in special cel al universitatilor de drept, sa fie protejat de interferentele ostile sigurantei nationale a Romaniei.”

 • Care raport? [CITATION NEEDED]
 • De unde a fost dedusă atenta supraveghere? [CITATION NEEDED]
 • “oferindu-le oportunităţi de muncă cu salarii tentante” – v-am mai zis, futuvă-n gură pe voi ăştia care vreţi remuneraţie pe măsura muncii. [CITATION NEEDED]
 • Legătura SRI – ELSA este unde? [CITATION NEEDED]

O să mai sar peste paragrafe pentru că o să am un anevrism dacă mai văd inepţiile astea, plus că mai departe vorbeşte de Dan Barna şi chiar nu-mi pasă cât un cartof degerat despre subiect, e campanie electorală aşa că nu discutăm.

Exact asa s-a intamplat cu USR si cu venirea masiva in tara a membrilor acestei structuri de tip neo-marxist. Caci neo-marxismul este noua teorie care se propaga in ELSA, iar in ELSA Romania sunt mai bine de 1.000 de studenti membri, înregimentați în Societatea Elitistă cu rădăcini securiste.

 • neo-marxist? [CITATION NEEDED]
 • Societatea Elitistă cu rădăcini securiste? [CITATION NEEDED]

Băi libtard neocuck, nu poţi să înşiruieşti cuvinte aiurea şi să speri că o să însemne ceva, tehnic vorbind poţi, dar o să te luăm la cocar (mulţu’ Relache, frumoasă înjurătură) eu cu încă câteva mii de oameni care au creierul mai creţ decât tine.

Cum dumnescrişii mă-sii scrii aşa ceva şi mergi după aceea la magazin să cumperi o pâine? Nu ţi-e frică de flegmele pe care le poţi primi pentru abjecţia asta de text căreia i-ai dat fiinţă? Avortul e legal în ţară, puteai să te opreşti din naşterea asta forţată după primul paragraf şi să arunci totul la gunoi – coincidental fix locul unde ar trebui să fie. Într-adevăr am fi fost scutiţi cu toţii dacă o altă persoană s-ar fi oprit din naşterea ta, dar you can’t always get what you want.

Cum e să fii motivul pentru care lumea asta merge pe râul de căcat? Cum e să îţi fie ruşine să-ţi pui numele pe un material regurgitat? Cum e să fii un preşuleţ care primeşte apel să scrie ceva ce a primit pe mail?

În esenţă, un nimeni a scris nimic pe o un nimic. Who cares.